Word Sponsor van Het Schellinkje!

Draagt u onze vereniging een warm hart toe? En kunt u iets meer missen? Wordt dan sponsor! Uw naam en/of de naam van uw onderneming komt dan op deze website te staan. Daar mag ook uw logo bij. Natuurlijk publiceren wij uw naam en logo ook in onze andere middelen, zoals het programmaboekje van de voorstellingen.

Word Vriend van Het Schellinkje!

Hebt u genoten van onze voorstellingen? Mogen wij u dan wat vragen? Het is namelijk een uitdaging om steeds opnieuw de begroting voor onze voorstellingen rond te krijgen. Daarom zijn wij blij en dankbaar als u onze vereniging ook financieel wilt steunen. Dat kan door Vriend van Het Schellinkje te worden.

Wat draagt een sponsor bij?

Om sponsor van Het Schellinkje te zijn, steunt u ons voor minimaal € 50,- per jaar. Meer mag natuurlijk altijd. Wilt u liever sponsoren in natura? Dan kan dat ook. Wij zijn blij met alle hulp! Bijvoorbeeld als u ons programmaboekje wilt drukken, ons wilt helpen bij het maken van decors of rekwisieten beschikbaar wilt stellen..

Wat kost het om vriend te worden?

U bent al vriend vanaf € 15,- per jaar. Als dank voor uw steun krijgt u een (bescheiden) korting op uw toegangskaartjes.

Hoe wordt u sponsor/vriend?

Bel of mail ons gerust. Wij gaan graag met u in gesprek. Onze voorzitter Anita Koolmees is in de avonduren bereikbaar via 030 – 6378123 en onze secretaris Ellen Mantel kunt u ’s avonds bereiken via 06 29441530.

Is een gesprek niet nodig?

U kunt ook direct een bedrag aan ons overmaken. U doet dit eenvoudig door een bedrag over te maken naar

IBAN NL84 RABO 01495120 15
t.n.v. Theatergroep Het Schellinkje

Graag bij Mededeling ‘Sponsor’ vermelden of bij Mededeling ‘Vriend’ vermelden.

Uw steun is meer dan welkom

Sponsor / Vriend worden

11 + 5 =

Theatergroep het Schellinkje

Geregistreerd onder:
Toneelvereniging het Houten Schellinkje
+31 6 50051037
info@hetschellinkje.nl

Copyright © Theatergroep het Schellinkje

Gemaakt door Uw Computerstudent