Word Sponsor van Het Schellinkje!

Draagt u onze vereniging een warm hart toe? En kunt u iets meer missen? Wordt dan sponsor! Uw naam en/of de naam van uw onderneming komt dan op deze website te staan. Daar mag ook uw logo bij. Natuurlijk publiceren wij uw naam en logo ook in onze andere middelen, zoals het programmaboekje van de voorstellingen.

Wat draagt een sponsor bij?

Om sponsor van Het Schellinkje te zijn, steunt u ons voor minimaal € 50,- per jaar. Meer mag natuurlijk altijd. Wilt u liever sponsoren in natura? Dan kan dat ook. Wij zijn blij met alle hulp! Bijvoorbeeld als u ons programmaboekje wilt drukken, ons wilt helpen bij het maken van decors of rekwisieten beschikbaar wilt stellen.

Hoe wordt u sponsor?

Bel of mail ons gerust. Wij gaan graag met u in gesprek. Onze voorzitter Anita Koolmees is in de avonduren bereikbaar via 030 – 6378123 en onze secretaris Ellen Mantel kunt u ’s avonds bereiken via 06 29441530.

Is een gesprek niet nodig?

U kunt ook direct een bedrag aan ons overmaken. U doet dit eenvoudig door een bedrag over te maken naar

IBAN NL84 RABO 01495120 15

t.n.v. Theatergroep Het Schellinkje

Graag bij Mededeling ‘Sponsor’ vermelden.

Sponsor worden

7 + 12 =

Rabo ClubSupport

Wij doen ook mee aan Rabo ClubSupport!

Theatergroep Het Schellinkje laten sponsoren door Rabobank Rijn- en Heuvelrug? Dat kan eenvoudig door uw stem (als u een rabobankrekening heeft bij deze bank) uit te brengen. Kijk voor meer info op de website.

Onze vrienden

Theatergroep het Schellinkje

Geregistreerd onder:
Toneelvereniging het Houten Schellinkje
+31 6 50051037
info@hetschellinkje.nl

Copyright © Theatergroep het Schellinkje

Gemaakt door Uw Computerstudent